Fönster & Dörrar | hedeboe.se

Årstiderna skiftar.  Det gör också behovet av ljus, kyla och värme. På vintern skyddar fönster med låga u-värden huset från kyla. På sommaren skyddar reflektorer i moderna fönster solvärmen från att bli för stark inomhus.

Idag ställs allt större krav på energieffektivisering. Samtidigt växer behovet av att släppa in mer ljus. Fler och fler fastighetsägare väljer idag glasade ytor. Det innebär anspråk på oss som leverantörer. Mer ljus och större glasytor måste kunna kombineras med allt större krav på energieffektivitet.

 

 Hedeboe erbjuder

Träfönster

Träfönster kan öppnas antingen utåt eller inåt. Väljer du ett treglasfönster kan du få fönster med en glastjocklek på upp till 48 mm..Denna typ av glas  ger högre säkerhet, bättre värmeåtervinning och mindre buller. Du kan också välja mellan ett sidohängt fönster eller ett fönster som öppnas antingen längst ner eller längst upp. Vanligt är också att välja så kallat vädringsläge. Träfönster finns i många dimensioner.

Trä/aluminium

Trä insida och aluminium utsida. Finns också i ett stort urval. Tillval för alla våra fönster är glas som är ljudisolerande, självtvättande, och laminerade eller säkerhetsförstärkta.

Kompositfönster

Kompositfönster kan i detalj anpassas för att passa ett visst hus, när det gäller mått, tjocklek, prestanda, färg m.m. Det finns en färgskala som är bred och möjliggör ett exaktare färgval. Leveranstiden för kompositfönsterär vanligtvis kortare än leveranstiden för trä och trä/aluminium.